ISOMAT COLOR SYSTEM proizvodi

ISOMAT COLOR SYSTEM paleta proizvoda obuhvata boje za enterijer i eksterijer koje izdvaja odličan kvalitet, laka primena, besprekoran rezultat kao i pristupačna cena. Obojite zidove jedinstvenim, trajnim bojama i obnovite svoj životni prostor brzo i ekonomično!

ISOMAT-ovi konsultanti za boje daju predloge za tvoj životni prostor!

Ukoliko želiš da obojiš bilo koji deo svoje kuće, kancelariju, radnju ili spoljašnjost zgrade, ISOMAT-ovi dekorateri ti stoje na raspolaganju. Pošalji nam fotografije prostora i u roku od dva radna dana ćeš dobiti 3 različite kombinacije boja.

Procedura je vrlo jednostavna! Popuni formular koji možeš naći ovde.

Zakači fotografije prostora koji želiš da obojiš bojama iz ISOMAT COLOR SYSTEM-a. Zatim, izaberi osnovnu boju koju bi želeo da tvoj prostor sadrži. Naši specijalni konsultanti za boje će ti biti na usluzi dok ne napraviš konačnu odluku. 

Saveti za samostalno bojenje doma!

Jedan od najlakših i najjeftinijih načina renoviranja životnog prostora je obnavljanje boja unutrašnjih i spoljnjih zidova, posebno ukoliko su tvoj izbor boje iz ISOMAT COLOR SYSTEM-a i samostalno bojenje!

Sve što ti je potrebno je: 1) zaštitna traka 2) valjak, četka ili sprej pištolj za nanošenje 3) pozitivan stav i mašta!

1. Izaberi boju koja ti se dopada od mnogo nijansi dostupnih u ISOMAT COLOR SYSTEM-u.

2. Zaštiti nameštaj i počni! Zalepi zaštitnu traku duž površine koju ne želiš da obojiš. Potopi valjak i započni sa transformacijom prostorije! Ukloni zaštitnu traku kada završiš sa bojenjem. 

3. Ne možeš biti dobar majstor bez pravog materijala! ISOMAT boje se lako nanose, imaju maksimalnu pokrivnu moć, brzo se suše i daju odlične rezultate.

4. Zabavi se! Lep je osećaj kada sam urediš svoj dom.
ISOMAT COLOR SYSTEM paleta proizvoda ti obezbeđuje željeni i dugotrajni rezultat.